Kombi prijevoz selidbe

Kombi prijevoz selidbeU našem asortimanu usluga Kombi prijevoz selidbe su samo jedan vid usluge koju vam možemo ponuditi ukoliko imate potrebu za selidbom i prijevozom vaših stvari iz stana u stan ili iz kuće u kuću i slično.

Naše usluge Kombi prijevoz selidbe uključuju dolazak na teren na mjesto utovara te prijevoz vaših stvari i selidbe do mjesta istovara.

U usluzi kombi prijevoz selidbe nije uključeno utovar i istovar stvari iako ovu uslugu možete dogovoriti s nama kod narudžbe usluge te vam u tom slučaju možemo pružiti kompletu uslugu selidbe i transporta vaših stvari bez vašeg posredovanja i rada.

Kombi prijevoz selidbe Cijena

Cijenu kombi prijevoz selidbe ovisi o više parametara tako da vam konkretno cijenu selidbe ne možemo unaprijed definirati i reći koliko je cijena kombi prijevoza selidbe već vam taj podatak možemo dati kao ponudu vezanu uz vaš upit i parametre s koje lokacije do koje lokacije želite izvršiti selidbu te kolika je količina stvari koje namjeravate seliti.

U svezi toga možete zatražiti ponudu za selidbu s opisom s koje destinacije do koje želite prijevoz i selidbu te koliko količinski i koju robu i sadržaj želite transportirati i seliti.

Slobodno nas kontaktirajte i zatražite neobaveznu cijenu i ponudu za kombi prijevoz selidbu te saznajte cijenu.

Ugovaranje usluge selidbe

Nakon što ste zatražili ponudu za kombi prijevoz selidbu te ste saznali cijenu i uvjete možemo izvršiti za vas ovu uslugu s time da prije izvršenja same usluge dogovorite s nama uz sve ostalo i detalje koji su važni a to je utovar i istovar stvari kod selidbe te nošenje u sam objekt.

Vrlo je važno da definiramo sve detalje jer ukoliko vam je potrebna naša usluga i prijenosa stvari iz stana, kuće u vozilo te iz vozila opet u stan ili kuću tada moramo dogovoriti i korištenje naših djelatnika za taj posao a isto možete organizirati i sami te shodno tome platiti manje uslugu kombi prijevoz selidbe.