Postavite pitanje

Postavite pitanje o cijeni usluge ili što vas zanima

Postaviti pitanje o cijeni usluge kombi prijevoz usluge ili iznajmljivanja auto prikolice te ostalih usluga koje izvršavamo možete putem našeg telefona za brzi kontakt +385 98 9153-276 te također SMS porukom na isti broj. Također možete nas kontaktirati i putem E-Mail poruke s naših kontakt stranica ili putem E-Maila direktno.

Sve kontakt podatke imate na svim našim stranicama na vidljivim pozicijama te nas tako možete kontaktirati i saznati sve što vas zanima vezano uz prijevoz i usluge kombi prijevoza.

Kod svih vrsta kontakata putem SMS poruke ili putem E-Mail poruke molimo da obavezno u poruci minimalno navedete za što tražite ponudu i ostavite kontakt podatke Tel/Mob ili E-Mail a najbolje je da ostavite dostupne podatke kako bismo vam lakše i brže mogli odgovoriti na vaša pitanja.

Na pitanja koja nemaju kontakt podataka ne odgovaramo niti na pitanja koja ne sadrže unutar pitanja Tel/Mob kontakt. No vi možete kad god to poželite kontaktirati nas i pitati sve što želite vezano uz kombi prijevoz usluge.

Kontakt podatci:

Kombi prijevoz Bendin d.o.o
Jakara Marinko
Bendin d.o.o
Tel:+385 98 9153-276