Iznajmljivanje auto prikolice

Jedna u nizu naših usluga je također i iznajmljivanje autoprikolice za potrebe prijevoza vaših stvari, vozila, plovila i ostalog tereta.

Iznajmljivanje auto prikolice nije vazano uz uslugu kombi prijevoz te iznajmiti prikolicu možete samostalno a cijena iznajmljivanja auto prikolice ovisi o tome koliko dugo prikolicu želite koristiti.

Auto prikolicu možete iznajmiti jedan ili više dana a za duže iznajmljivanje dati ćemo vam i znatan popust.

Iznajmljivanjem auto prikolice sami morate imati vozilo koje može koristiti istu prikolicu jer radi se o dosta velikoj prikolici koja služi za prijevoz vozila no vrlo brzo se može transformirati i zatvoriti za rasuti teret, stvari i robu kako vam već odgovara.

Za iznajmljivanje prikolice možete nas kontaktirati s naših kontakt stranica i saznati više ili nas nazvati i pitati za cijenu iznajmljivanja kombi vozila i prikoice.

Također uz prikolicu vi možete koristiti i naše usluge kombi prijevoza te zakupiti uslugu kombi prijevoza i s prikolicom u kompletu..

Iznajmljivanje auto prikolice nije striktno vezano samo uz mogućnost da ju iznajmite već možete i kombinirati i koristiti uslugu našeg kombi vozila koje ne iznajmljujemo već samo sa našim vozačem

iznajmljivanje-prikoliceiznajmljivanje-auto-prikolice